Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Aναδουλειές...





Διαβαστε Περισσοτερα...

Τί να κάνετε αν σας τσιμπήσει μια τσούχτρα...




Οι εξορμήσεις στις παραλίες συχνά επιφυλάσσουν και δυσάρεστες εμπειρίες. Διαβάστε, ενημερωθείτε και κυρίως κρατήστε την ψυχραιμία σας, ώστε σε μία ενδεχόμενη τετ α τετ συνάντησή σας με... τσούχτρες να τη βγάλετε καθαρή!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Mercedes-Benz Fashion Week (Photos)



Μην σας ξεγελάει ο τίτλος. Δεν πρόκειται για αυτοκίνητα, αλλά για όμορφα κορίτσια με εσώρουχα & μαγιώ!





Διαβαστε Περισσοτερα...

Οι πιο παράξενες παραβάσεις & πρόστιμα


Η άφιξη στην Ιταλία για διακοπές μπορεί να αποδειχτεί δυσάρεστη έκπληξη για πολλούς ανυποψίαστους επισκέπτες οι οποίοι χωρίς να το θέλουν παραβιάζουν ποικίλους απαγορευτικούς κανονισμούς που έχουν επιβάλει οι δήμαρχοι από το βορειότερο ως το νοτιότερο άκρο της Ιταλίας, γεγονός που τους παρέχει τη δυνατότητα να επιδείξουν την δύναμη της εξουσίας τους.
Περισσότεροι από 150

Διαβαστε Περισσοτερα...

Στη φυλακή ο πιο γνωστός κλέφτης σπάνιων βιβλίων


ΛΟΝΔΙΝΟ Τριάμισι χρόνια φυλάκισης περιμένουν τον διαβόητο βρετανό «Ληστή των Τόμων» («Τome Raider», για να θυμίζει τον κινηματογραφικό «Τomb Raider»), κατά κόσμον Γουίλιαμ Ζακ, ο οποίος αφαίρεσε βιβλία-αντίκες αξίας 47.700 ευρώ από τη Βιβλιοθήκη του Λονδίνου. Ο ηλικίας 41 ετών απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ ήταν σεσημασμένος και είχε καταδικαστεί ξανά. Εκανε γερό κομπόδεμα τη δεκαετία του ΄90 κλέβοντας βιβλία αξίας 1.200.000 ευρώ. 

 Απ΄ ό,τι φαίνεται, όμως, δεν του ήταν αρκετά και επέστρεψε δριμύτερος. Είναι οι χαλεποί καιροί που ζούμε, βλέπετε. Ο νέος στόχος του ήταν η διάσημη βιβλιοθήκη της Βασιλικής Γεωπονικής Εταιρείας, από την οποία αφαίρεσε 13 τόμους της βοτανικής μελέτης «Νouvelle Ιconographie des Camellias» της Βελγίδας Αμπρουάζ Βερσαφέλτ.

Αλλά ο κατάλογος των εκλεκτών κλοπιμαίων του είχε και συνέχεια. Απ΄ ό,τι φαίνεται, ο εκλεπτυσμένος αυτός κλέφτης είχε βάλει στο μάτι και άλλα έργα αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ και όχι φυσικά για να στολίσει την προσωπική του βιβλιοθήκη αλλά για να τα πουλήσει σε συλλέκτες διατεθειμένους να πληρώσουν όσο όσο. Ο αρχειοφύλακας και σύμβουλος της βασίλισσας Μάικλ Χόλαντ κατηγόρησε ανοιχτά τον Ζακ στο δικαστήριο ότι αδιαφόρησε για την πολιτισμική αξία των βιβλίων και ότι στο μυαλό του είχε αποκλειστικά το χρήμα.

«Αποτέλεσμα της εγκληματικότητάς σου ήταν να διαβρώσεις και να καταστρέψεις μνημεία πολιτισμικής κληρονομιάς που φυλάσσονται στις βιβλιοθήκες και να δυσκολέψεις όσους με γνήσιο ενδιαφέρον ήθελαν να έχουν πρόσβαση σε αυτά» του είπε στο δικαστήριο, απευθυνόμενος μάλιστα σε δεύτερο ενικό πρόσωπο. Σε έναν κλέφτη τέτοιου βεληνεκούς αναγνωρίζεται τουλάχιστον το γεγονός ότι κινήθηκε έξυπνα και με μαεστρία. Βέβαια η απροθυμία του προσωπικού τέτοιων σημαντικών βιβλιοθηκών να «ενοχλεί» τους αναγνώστες σίγουρα τον ωφέλησε πολύ. Τους έβαλε όμως σε υποψία όταν παρατήρησαν ότι φορούσε πάντα το ίδιο τουίντ πανωφόρι και, ενώ υπέγραφε κατά την είσοδό του, δεν έκανε το ίδιο στην έξοδο.

Και επειδή «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη...», ο Ζακ, ο οποίος υπέγραφε ως Βίκτωρ Σαντόρο, καθώς του είχε απαγορευθεί η είσοδος σε οποιαδήποτε βιβλιοθήκη της χώρας, πιάστηκε τελικά όταν τον είδαν να βάζει κάτι κάτω από το πανωφόρι του και να φεύγει κρατώντας εκεί σταθερό το αριστερό του χέρι. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία, πέρα από την ψεύτικη κάρτα μέλους του, βρήκε έναν κατάλογο με περισσότερα από 70 βιβλία αμύθητης αξίας προς... «κλοπή», συμπεριλαμβανομένων σπάνιων εκδόσεων έργων του Κάρολου Δαρβίνου και του Εντουαρντ Λίαρ.

Αυτό που απασχολεί όμως τις Αρχές είναι ότι μεγάλο μέρος των θησαυρών που απέσπασε από τη Βρετανική Βιβλιοθήκη, τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ και τη Βιβλιοθήκη του Λονδίνου έχει κάνει «φτερά».

Διαβαστε Περισσοτερα...

Όπου φύγει..φύγει




Συνεχίζεται η φυγή των Αθηναίων από το κλεινόν άστυ με τις αρχές να είναι σε πλήρη ετοιμότητα καθώς αναμένεται να αυξηθεί η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά.

Ωστόσο, με υπομονή

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ1



Διαβαστε Περισσοτερα...

18 YEARS OF TECHNOLOGY

Διαβαστε Περισσοτερα...

Μια αστραπή φωτίζει τον ουρανό πάνω από τον ναός του Παρθενώνα στο λόφο της Ακρόπολης


Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Παλιές εποχές...!!!.



ΑΘΗΝΑ. ΓΟΥΔI:

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΖΑΡΕΙΦΟΠΟΥΛΟΥ,
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παπαγάλος κάνει 20 κόλπα σε ...2 λεπτά




Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν παπαγάλο να κάνει κόλπα. Αλλά πόσες φορές έχετε δει κάποιον να κάνει 20 διαφορετικά κόλπα μέσα σε 2 λεπτά, πετυχαίνοντας παγκόσμιο ρεκόρ;

Απολαύστε στο βίντεο παρακάτω τον μοναδικό παπαγάλο και τα κόλπα του:


Διαβαστε Περισσοτερα...

Ελέφαντας τραυματίζει τον εκπαιδευτή του! (video)



Ένα βίντεο που σοκάρει είδε το φως της δημοσιότητας.... Στο βίντεο βλέπουμε έναν μικρής ηλικίας ελέφαντα να επιτίθεται στον εκπαιδευτή του, σε ένα ζωολογικό κήπο στο Οχάιο των ΗΠΑ, τη στιγμή που πηγαίνει να τον ταίσει.
Το ζώο ξαφνικά αρχίζει να αγριεύει και στην κυριολεξία στριμώχνει σε μια γωνία τον εκπαιδευτή, επιχειρώντας να τον καρφώσει με τα ελεφαντόδοντα του.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Top 7 διάσημα μπικίνι (Photos)



Οι πιο hot καλοκαιρινές «στιγμές» που δεν θα ξεχάσουμε!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Η γυναίκα του γιατρού, η γραμματέας του και η υπηρέτρια


Η γυναίκα του γιατρού είπε εμπιστευτικά στην υπηρέτρια της:

- Μου φαίνεται πως ο άνδρας μου εξακολουθεί να έχει σχέσεις με τη γραμματέα του.

Η υπηρέτρια την κοίταξε ταραγμένη:

- Δεν το πιστεύω!

- Μα είμαι σίγουρη γι' αυτό! Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια!

- Χμμμ! Ξεφώνισε η υπηρέτρια. Το λέτε αυτό μόνο και μόνο για να με κάνετε να ζηλέψω!

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"


"Χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις, φίλησέ το."
Abu Shakur,(10ος αιών,Πέρσης ποιητής)


"Το χειρότερο από το να μιλούν άσχημα για σένα είναι να μη μιλούν καθόλου για σένα."
Oscar Wilde,(1854-1900,Ιρλανδός συγγραφέας)

"Θεέ μου προφύλαξέ με από τους φίλους μου, τους εχθρούς μου τους αναλαμβάνω εγώ."
Αντίγονος ΙΙ, (226 π.Χ.,Μακεδόνας βασιλιάς)

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΙΕΙΑ!!!


ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΙΕΙΑ!!!









Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

…Τρελοκόριτσα!



Είναι θεότρελες, παράξενες, αστείες και κάνουν ότι τους κατέβει, ωστόσο παραμένουν πάντα χαριτωμένες. Απολαύστε ακόμη περισσότερα τρελοκόριτσα

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Παράξενες ακτινογραφίες (Photos)


Δείτε μερικές από τις πιο παράξενες, αστείες, σπάνιες και τρομακτικές ακτινογραφίες!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Απίστευτα κατασκευαστικά λάθη (Photos)


Σας παρουσιάζουμε μερικά απο τα πιο απίθανα κατασκευαστικά λάθη… Πραγματικά δε θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πόλη χωρίς αλκόολ, ίσον νεκρή πόλη!


Φεζ. Πόλη στο Μαρόκο. Ίσως η πιο ξενέρωτη πόλη του κόσμου σε λίγες μέρες αφού οι Αρχές της πόλης έχουν στο μυαλό τους να απαγορεύσουν πλήρως τα οινοπνευματώδη ποτα! Ο δήμαρχος της πρότεινε χθες η Φεζ να γίνει «μια πόλη χωρίς αλκοόλ, όπως η Μέκκα ή η Ιερουσαλήμ» διότι τα μπαρ και οι ντισκοτέκ της περιοχής αναστατώνουν τόσο τους κατοίκους όσο και τους τουρίστες!

Το δημοτικό συμβούλιο, στο οποίο κυριαρχεί το εθνικιστικό κόμμα Ιστικλάλ, ετάχθη υπέρ της απαγόρευσης. Ωστόσο, ο νομάρχης θεωρείται απίθανο να επιτρέψει να τεθεί η απαγόρευση σε ισχύ.

Οι Αρχές δέχθηκαν παράπονα από κατοίκους για καβγάδες σε χώρους στους οποίους σερβίρεται σε Μαροκινούς αλκοόλ, παρά τους νόμους που απαγορεύουν επισήμως στους Μουσουλμάνους να πίνουν οινοπνευματώδη.

Ο νόμος επιτρέπει στους Χριστιανούς και τους Εβραίους να καταναλώνουν αλκοόλ, όμως στην πράξη οινοπνευματώδη ποτά προσφέρονται και στους Μουσουλμάνους. Η απαγόρευση που σχεδιάζουν οι Αρχές της Φεζ θα επιβάλλεται δυστυχώς τόσο στους ξένους τουρίστες όσο και στους Μαροκινούς.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Πρωινό κατούρημα



Διαβαστε Περισσοτερα...

"Αναδύθηκε" η παλαιότερη σαμπάνια του κόσμου!



Μία ομάδα δυτών, βρέθηκε στη Βαλτική Θάλασσα προκειμένου να εξερευνήσει ένα ναυάγιο. Τα μέλη της αποστολής βρέθηκαν προ εκπλήξεως όταν αντίκρυσαν δύο μπουκάλια σαμπάνιας τα οποία φαίνεται να χρονολογούνται περί τα τέλη του 18ου αιώνα.

"Ανέσυρα ένα μπουκάλι σαμπάνιας, ώστε να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε την ηλικία του ναυαγίου, καθώς δεν βρήκαμε κάποιο στοιχείο ή πληροφορίες που θα μας ενημέρωναν για το όνομα του πλοίου. Ήταν φανταστικό, είχε πολύ γλυκιά γεύση, μπορούσες να νιώσεις τη γεύση του δρυ και μια πολύ έντονη γεύση καπνού. Υπήρχαν επίσης πολύ μικρές φυσαλίδες", δηλώνει ο επικεφαλής της ομάδας Κρίστιαν Έκστρομ.

"Είμαστε κατά 98% βέβαιοι ότι είναι σαμπάνια Veuve Clicquot που παρασκευάστηκε πιθανώς μεταξύ 1772 και 1785. Το φορτηγό πλοίο προφανώς κατευθυνόταν στην Αγία Πετρούπολη, τότε πρωτεύουσα της Ρωσίας", συμπληρώνει ο δύτης.

Τον τίτλο της παλαιότερης σαμπάνιας στον κόσμο κατέχει σήμερα η Perrier-Jouet, με δύο φιάλες του 1825. Τα μπουκάλια στάλθηκαν σε εμπειρογνώμονες στη Γαλλία προκειμένου να προσδιοριστεί η ακριβής χρονολογία της παρασκευής τους, αλλά και για να βρουν πότε έγινε το ναυάγιο το οποίο βρίσκεται ανοικτά της αυτόνομης περιοχής της Φινλανδίας, 'Ολαντ.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Βρείτε την ηλικία του μυαλού σας...



Πηγαίνετε στον ιστότοπο http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html, πατήστε "START" και μετά την αντίστροφη μέτρηση απομνημονεύστε τους αριθμούς.

Όταν αυτοί κρυφτούν επιλέξτε τα κυκλάκια κατά αύξουσα αρίθμηση.

Όταν με το καλό τελειώσετε, περιμένετε να δείτε την ηλικία του μυαλού σας. Όσο μικρότερη, τόσο το καλύτερο...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει!!!


Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι Ρώσοι έκαναν μπάνιο σήμερα στις παραλίες της Θάλασσας του Azov στη Νότια Ρωσία, όταν είδαν ένα γάιδαρο να πετάει!

Δεμένος σε ένα αλεξίπτωτο, το άτυχο ζώο έβγαζε κραυγές φόβου, καθώς αιωρούνταν πάνω από τα κεφάλια των παραθεριστών στο χωριό Cossack.

Λέγεται ότι το «happening» ήταν μέρος μιας διαφήμισης από Ρώσους επιχειρηματίες, έτσι ώστε να προσελκύσουν κόσμο στις παραλίες.

Αντίθετα… προσέλκυσαν την προσοχή της αστυνομίας, που, μόλις ειδοποιήθηκε για το απίστευτο περιστατικό, ξεκίνησε έρευνα για να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Τελικά, το γαϊδουράκι προσγειώθηκε στη θάλασσα και ειδικά συνεργεία το έβγαλαν στη στεριά ημιλιπόθυμο.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Photobombing Αστείες Φωτογραφίες #27



Απολαύστε 25 απίστευτα Photobombings!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα πιο συχνά ψέματα σε γνωριμίες μέσω Internet


Ψέματα σε γνωριμίες μέσω Internet
To ιντερνέτ βοηθά τους απανταχού Πινόκιο να ξετυλίξουν το ταλέντο τους και να δημιουργήσουν μια τέλεια εικόνα για τον εαυτό τους- τόσο εξωτερική όσο και πνευματική. Όσοι χρησιμοποιούν αυτό το μέσο για να φλερτάρουν έχουν ακόμη ένα λόγο να φουσκώσουν λιγάκι τα.. προσόντα τους.
Σύμφωνα με το γνωστό online dating site OKCupid οι περισσότεροι χρήστες εκεί κάνουν ότι περνάει απ’ το χέρι τους, για να πλασάρουν ένα τέλειο εαυτό. Δεν αμφισβητεί κανείς ότι κάποιοι λένε την αλήθεια ωστόσο η πλειοψηφία το κάνουν χάριν εντυπωσιασμού.
Το προσωπικό του OkCupid, παρουσιάζει στατιστικά στοιχεία, καθώς και τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λένε οι χρήστες στους ιστότοπους γνωριμιών.

  • Για το ύψος

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ελληνικές παραλίες ιδανικές για ζευγάρια



Έχεις ποτέ αναλογιστεί ότι οι τρεις βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους κινούνται οι καλοκαιρινές διακοπές ένος ζευγαριού είναι: α) Το καλό φαγητό. β) Ένα καθαρό δωμάτιο με διπλό κρεβάτι για να μη ¨μαγκωθείτε¨ ανάμεσα στις δύο κλίνες. γ) Ερωτιάρες παραλίες και τουλάχιστον μια που θα σε στείλει αδιάβαστο. Μία την οποία θα θυμάσαι για πάντα και για χάρη της οποίας θα τάξεις πράγματα στο ταίρι σου για τα οποία ίσως μετά μετανιώσεις!
Τέτοιες παραλίες θα βρεις πολλές στην Ελλάδα. Αν υπήρχε όμως και η σχετική λίστα με τις top 10 ίσως γλίτωνες λίγο χρόνο και αναδεικνυόσουν νικητής στην κατηγορία ¨Έλληνας ταξιδιώτης, μόνος ξέρει¨.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Κορίτσια στον Ήλιο (Sexy Beach Girls)



Εν μέσω καύσωνα, σας παρουσιάζουμε ένα ακόμη δροσερό αφιέρωμα στα Sexy Beach Girls!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Cars on Ice ..




Ένα πρόσφατο βίντεο που δείχενει το ψυχρό καιρό στις ΗΠΑ. Τα ατυχήματα που οφείλονταν στον πάγο ήταν προφανώς ένα μεγάλο πρόβλημα σε πολλούς περιοχές. Με το βίντεο αυτό δεν μπορούμε να γελάσουμε …, διότι δεν είναι και πολύ αστείο για τους ιδιοκτήτες των οχημάτων, αλλά για έναν παρατηρητή είναι ένα απίστευτο θέαμα!!
Cars on Ice ..

Διαβαστε Περισσοτερα...

28 σκέψεις που κάνουμε εν ώρα ηλιοθεραπείας!



1. Γιατί κάθε ευχαρίστηση είναι βλαβερή;
2. 10 ευρώ η είσοδος, 6 η ξαπλώστρα, 4 το fredoccino....
3. Ουπς, να μια τρίχα που μου ξέφυγε.
4. Τι εκκρεμότητες έχω αφήσει πίσω μου;
Πότε γυρίζω στη δουλειά;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Ισορροπία στο χείλος του γκρεμού



Ο Eskil Ronningsbakken από τη Νορβηγία πρέπει να έχει αρκετή τρέλα μέσα του με τα ακροβατικά που κάνει… Δεν εξηγείται αλλιώς το να ισορροπεί κάποιος στο χείλος γκρεμού 300 μέτρων! Δείτε μερικές από τις πιο ριψοκίνδυνες προσπάθειες του.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Αστείες Φωτογραφίες #77



Απολαύστε άλλο ένα πλούσιο αφιέρωμα σε αστείες φωτογραφίες!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Στα πράσα… (Photos)


Το σενάριο είναι γνωστό: Ο σύζυγος επιστρέφει ξαφνικά σπίτι και βρίσκει την γυναίκα του στο κρεβάτι με τον εραστή της. Αμέσως, ο κερατάς αρπάζει την καραμπίνα… και η ξεκαρδιστική συνέχεια επί της οθόνης!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Θα πληρώνεις και την τουαλέτα στο αεροπλάνο!


Η πολιτική της Ryanair αλλάζει κατα πολύ!

Κάθε φορά που θα θες να χρησιμοποιήσεις τη τουαλέτα κατα τη διάρκεια της πτήσης η πολύ γνωστή σε όλους αεροπορική εταιρεία θα σου ζητάει ένα ευρώ για να μπορέσεις να μπεις και να το χαρείς ;-)

Το χειρότερο – ειρωνικό;

Η διοίκηση της Ryanair, σε συνεννόηση με την Boeing, σκέφτεται να αφήσει μόνο μία τουαλέτα… «ελεύθερη» για το κοινό. Χα, καλό. Μία τουαλέται για 190 άτομα αλλιώς ένα ευρώ! #oust




Διαβαστε Περισσοτερα...

Τα πιο δημοφιλή ποτά της Ελλάδας


Τα πιο δημοφιλή ποτά της Ελλάδας είναι αρκέτα, αλκοολική χώρα είμαστε τι να κάνουμε τουλάχιστον βγαίνουμε και δεν είμαστε κλειστοί όπως τους Βόρειους Ευρωπαίους.

Τα ποτά είναι τα εξής:


Διαβαστε Περισσοτερα...

Κι όμως, αυτός είναι ο δεύτερος όροφος!


Τουλάχιστον 146 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην Κίνα από τις αρχές του μήνα, στις καταστροφικές φονικές πλημμύρες που πλήττουν την επαρχία Τζιάνγκτσί.

Τουλάχιστον 40 είναι οι αγνοούμενοι ενώ οι πλημμύρες εξακολουθούν να προκαλούν κατολισθήσεις.

Οι Κινέζοι της φωτογραφίας αναζήτησαν καταφύγιο στον δεύτερο όροφο του σπιτιού τους, που τείνει να γίνει ισόγειο...


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

1974: Απόβαση και εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.


1947: Γεννιέται ο Κάρλος Σαντάνα

1989: Πεθαίνει ο ζωγράφος Γιάννης Τσαρούχης

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"

"

Είς οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί πάτρης.
ΟΜΗΡΟΣ (Ιλιάδα Μ, ρήση του Έκτορα)

Αν είχα δώδεκα παιδιά, που στον ίδιο βαθμό ν'αγαπούσα, θα προτιμούσα να έχανα τα έντεκα για την πατρίδα, παρά να ιδώ το ένα χωρίς δράση...
WILLIAM SHAKESPEARE

Δε θα ντροπιάσω τα ιερά όπλα, και θα αμυνθώ για τα ιερά και όσια και μόνος μου και μαζί με άλλους, και την Πατρίδα μου δεν θα παραδώσω μικρότερη, αλλά μεγαλύτερη και ισχυρότερη άπ'όση την παρέλαβα...
ΟΡΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Όποιος υποχωρεί μπορεί να ξαναπολεμήσει...
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Εξετάσεις

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Οι άνθρωποι πάντα σκέφτονται ανάποδα...



Βιάζονται να μεγαλώσουν και μετά αναστενάζουν για τη χαμένη τους νεότητα.

Χάνουν την υγεία τους για να αποκτήσουν χρήματα και στη συνέχεια χάνουν τα χρηματα τους για να έχουν υγεία.

Σκέφτονται με άγχος το μέλλον, ώστε αμελούν το παρόν και τελικά ζούν σαν να μην εμπρόκειτο να πεθάνουν ποτέ και πεθαίνουν σα να μην είχαν ζήσει ποτέ...

Paulo Coelho

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"


"Ο ευτυχέστερος ανάμεσα σε έναν βασιλίά και έναν χωρικό, είναι αυτός που βρίσκει γαλήνη στο σπίτι του"
JOHAN WOLFGANG VON GOETHE (Γερμανός λογοτέχνης)

"Σπίτι είναι το μέρος που μεγαλώνεις λαχταρώντας να φύγεις και στο οποίο λαχταράς να γυρίσεις όταν μεγαλώσεις"
JOHN PEARCE (Αμερικανός συγγραφέας)

"Όταν είσαι ασφαλής στο σπίτι εύχεσαι να ζούσες μια περιπέτεια. Όταν ζεις μια περιπέτεια εύχεσαι να ήσουν ασφαλής στο σπίτι"
THORNTON WILDER (Αμερικανός λογοτέχνης)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Βινύλιο ή CD; Και τα δύο!




Η άφιξη του CD είχε ως αποτέλεσμα ένα ατέλειωτο debate σχετικά με τις μουσικές ηχογραφήσεις. Η ψηφιακή τεχνολογία πυροδότησε μια αντανακλαστική αντίδραση από τους εραστές του βινυλίου, οι οποίοι διαρρηγνύουν ακόμα τα ιμάτιά τους και υποστηρίζουν ότι τίποτα δε συγκρίνεται με την αναλογική ηχογράφηση. Από την άλλη πλευρά, οι οπαδοί του ψηφιακού λένε ότι ο κόσμος προχωράει μπροστά και δεν είναι δυνατόν να μείνουμε στα ογκώδη βινύλια. Αν δε μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στο CD και το βινύλιο, η απάντηση είναι απλή: Και τα δύο.

Ο βετεράνος παραγωγός Jeff Mills από το Detroit έλυσε το γρίφο δημιουργώντας ένα νέο δισκάκι, το οποίο περιλαμβάνει ΚΑΙ βινύλιο ΚΑΙ compact disc. Πρόκειται για ένα 5ιντσο σινγκλάκι, το οποίο στο κέντρο του έχει το CD. Έτσι, παίζει και σε πικάπ και σε CD player - προσέξτε μόνο μη βάλετε τη βελόνα του πικάπ πάνω στην επιφάνεια του CD που έχει τα δεδομένα.

Ο Mills κυκλοφόρησε το πρώτο του single στο πρωτότυπο αυτό format με τιμή 35 ευρώ. Απομένει να δούμε αν θα έχει απήχηση η ιδέα του. Δύσκολο, αλλά πάντα μπορεί να ελπίζει κανείς.



Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com---Τον Μπρούνα της Λίβερπουλ «χτυπά» ο ΑΟΚ




ΚΕΡΚΥΡΑ. Προχωρημένες επαφές με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση (ως δανεικού) ενός πολύ ταλαντούχου ποδοσφαιριστή φέρεται να έχει ο ΑΟ Κέρκυρα. Πρόκειται για τον 19χρονο Ζεράρντο Αλφρέντο Μπρούνα Μπλάνκο, ο οποίος είναι Αργεντινός και αγωνίζεται στην αριστερή μεσοεπιθετική πτέρυγα.

Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share