Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

33+ άπρεπα προκλητικές διαφημίσεις



Get Her Back (Fowin – Sexual efficiency ring)

Advertising Agency: McCann Worldgroup, Bangkok, Thailand




Διαβαστε Περισσοτερα...

18 εφευρέσεις από το παρελθόν


Bike Tyre Used As Swimming Aid (Germany, 1925)

A group of youngsters tied a bike tyre around the body as a swimming aid.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Άγαμοι Θύται - Αγάπη που 'γινες δίκοπο μαχαίρι



Διαβαστε Περισσοτερα...

Σταροβας τραγουδά με ECO



Διαβαστε Περισσοτερα...

Βγάλτε διαστημικές φωτογραφίες μόνο με 500 ευρώ !!!



Ο Ρόμπερτ Χάρισον είναι μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών από το Χαϊμπάρτον της Βρετανίας και έχει ένα μοναδικό χόμπι: Βγάζει υπέροχες φωτογραφίες της Γης και του Διαστήματος, από ύψος 40 περίπου χιλιομέτρων, με εξοπλισμό η αξία του οποίου δεν ξεπερνά τα 500 ευρώ......

Διαβαστε Περισσοτερα...

30.000 Επιστήμονες Έχουν Υποβάλλει Μήνυση Κατά Της Απάτης Περί “Υπερθέρμανσης Του Πλανήτη”…!



Ήδη 30.000 επιστήμονες έχουν εγείρει αγωγή (μήνυση) κατά της Απάτης της Νεοταξικής προπαγάνδας των διεθνιστών περί ”Υπερθέρμανσης του Πλανήτη”, όπου ως γνωστόν η περιοδική αλλαγή της θερμοκρασίας στον πλανήτη μας, οφείλεται κατά 99,9% στην δραστηριότητα του ήλιου, και φυσικά όχι στην ανθρώπινη δραστηριότητα και στο διοξείδιο του άνθρακα…!
Ωστόσο, τα φερέφωνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης συνεχίζουν αδιάντροπα την προπαγάνδα ψεύδους και τρόμου, καθώς επίσης και τα διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ…!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Οταν το κολάν... κολάζει!


Οταν το κολάν... κολάζει!





Οταν το κολάν... κολάζει!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....











Διαβαστε Περισσοτερα...

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Τρελά και απίστευτα παπούτσια #4


Η μόδα ολοένα και πιο παράξενη γίνεται και συνεχώς δημιουργούνται νέα ασυνήθιστα σχέδια παπουτσιών. Μερικά από αυτά θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στο παρακάτω φωτογραφικό αφιέρωμα!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Το πιο πρωτότυπο γυμνό ημερολόγιο! (Photos)



Τα καλλίγραμα κορίτσια του συγκεκριμένου ημερολογίου είναι κάτι παραπάνω από γυμνά… Δείτε την πρωτότυπη φωτογράφιση!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Έχετε μια έκτη αίσθηση;



Διαβαστε Περισσοτερα...

1 zanger 2 gezichten.wmv



Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com--Οι προτεινόμενοι στο ΠΑΣΟΚ για περιφερειάρχες και αντιπεριφερειάρχες



pasok-logo2-300x218ΚΕΡΚΥΡΑ. Δημοσιοποιήθηκαν την Πέμπτη τα ονόματα των προτεινόμενων στο ΠΑΣΟΚ για τη θέση του περιφερειάρχη για την ΠΙΝ καθώς και για εκείνη του αντιπεριφερειάρχη για την Κέρκυρα. Ακολουθούν οι λίστες των προτεινόμενων ονομάτων.
Τα ονόματα των υποψηφίων που προτάθηκαν (αυτοπροτάθηκαν ή ετεροπροτάθηκαν) για τη θέση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων είναι τα ακόλουθα :

1. Γαβαλάς Τ.
2. Γεωργαλίδης Κ.
3. Γεωργάτος Δ.
4. Γκερέκου Αγγ.
5. Ζαβιτσάνος Σ.
6. Καλούδης Γ.
7. Λαοπόδης Β.
8. Παγκράτης Αν.
9. Σαρλής Χρ.
10. Σκληρός Π.
11. Φόρτες Γ.
Τα ονόματα των προτεινόμενων για τη θεση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη του Νομού Κέρκυρας (όλες είναι αυτοπροτάσεις) :
1. Γαβαλάς Τ.
2. Καρύδης Γ.
3. Λαοπόδης Β.
4. Μιχαλάς Αλ.
5. Μπούκας Χρ.
6. Παγκράτης Αν.

Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com/---Έκθεση φωτογραφίας του Γ. Δημητριάδη

photo-dimitriadi-450
ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα φωτογραφικά project "Un Poco Loco" και "Houses In Motion" (και όχι μόνο), θα παρουσιάσει τη Δευτέρα 21-06-2010 στις 20:30 στο δημοτικό θέατρο, αίθουσα ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΚΕ. ο φωτογράφος Γιάννης Δημητριάδης.
Έχοντας ήδη εξάψει τη φαντασία μας, με τις εικόνες που μας έχει στείλει από τις αντίστοιχες συλλογές, περιμένουμε με αγωνία να δούμε τη ματιά του. Όλοι οι φωτογραφόφιλοι ευπρόσδεκτοι.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παραστάσεις κατ' οίκον για ασθενείς

Παραστάσεις κατ' οίκον για ασθενείς

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

«ΜΠΑΝΤΑ-ρισµένοι» ηθοποιοί του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος θα κάνουν θεατρικά «ΔΡΟΜΟ-λόγια», προσφέροντας εν µέσω θέρους και κρίσης ακόµα και… θέατρο «Κατ ΟΙΚΩΝ».

«Ενα θέατρο δηµοσίου συµφέροντος, όπως το ΚΘΒΕ, οφείλει να ανταποδίδει στον πολίτη την εισφορά του µέσω της τέχνης, της παιδείας και της ψυχαγωγίας. Στα κρατίδια ατοµισµού που δηµιουργούνται στους δύσκολους καιρούς µας αντιπροτείνουµε δράσεις πολιτιστικού ακτιβισµού», έλεγε χθες στη Θεσσαλονίκη ο καλλιτεχνικός διευθυντής και εµπνευστής των νέων µορφών θεατρικής δράσης του ΚΘΒΕ, Σωτήρης Χατζάκης.

Θέατρο στους δρόµους, στις πλατείες, αλλά και «Κατ ΟΙΚΩΝ» χιουµοριστικά µουσικοθεατρικά δρώµενα θα ψυχαγωγούν πολίτες που θα παραµένουν στις πόλεις το καλοκαίρι (λόγω οικονοµικών ή άλλων προβληµάτων, αλλά κυρίως σε ασθενείς που είναι αναγκασµένοι να µένουν στα σπίτια τους), ενώ παράλληλα θα απασχολούνται δηµιουργικά όσοι από το δυναµικό του θεάτρου δεν µετέχουν στις καλοκαιρινές θεατρικές παραγωγές και παραµένουν ανενεργοί.

Το µουσικοθεατρικό σχήµα «ΜΠΑΝΤΑ-ρισµένοι» θα σχολιάζει µε χιούµορ στους δρόµους, τις πλατείες και άλλους χώρους τον εφιάλτη της «φτωχής» πραγµατικότητας που διάγουµε, καθώς και το όνειρο µιας άλλης, καλύτερης, ζωής…

Τα «ΔΡΟΜΟ-λόγια» («λόγια» ποιητών που θα ερµηνεύονται στους δρόµους, σε υπαίθριους και ηµιυπαίθριους χώρους µε κόσµο) είναι κείµενα ποιητών της Θεσσαλονίκης (Μ. Αναγνωστάκη, Ζ. Καρέλλη, Κ. Μοσκώφ, Α. Ασλάνογλου κ.ά.) που θα ερµηνεύονται _ όχι σε επίπεδο απαγγελίας _ από τους ηθοποιούς, µε στόχο να υπενθυµίσουν στους ακροατές µια άλλη διάσταση της πραγµατικότητας.

Το θέατρο «Κατ ΟΙΚΩΝ», τέλος, θα «παίζεται» στα σπίτια ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση στη θεατρική πράξη (παραπληγικοί, ηλικιωµένοι, ασθενείς, ανάπηροι κ.ά.).

Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"



"O φασισμός δεν ορίζεται από τον αριθμό των θυμάτων του αλλά από τον τρόπο που τα σκοτώνει"
JEAN PAUL SARTRE (Γάλλος φιλόσοφος)

"Απ όλα τα θηρία το αγριότερο είναι ο άνθρωπος πάνω στον θυμό του"
FRIEDRICH SCHILLER (Γερμανός ποιητής)

"Αν ένα κορίτσι δείχνει πανέμορφο όταν σε συναντάει, ποιος δίνει δεκάρα αν άργησε στο ραντεβού; Κανείς"
J.D. SALINGER (Αμερικανός λογοτέχνης)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΝΙΩΣΕ ΜΕ ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΑΣΟΥΛΗΣ - ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ !!!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Αστείες Φωτογραφίες



Οι αστείες φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας ανεβάσουν την διάθεση!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Περισσότερες απολύσεις, μικρότερη αποζημίωση




Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com/---Ανακάλυψη ιταλικού ναυαγίου έξω από τη Χιμάρα


ΤΙΡΑΝΑ. Τα συντρίμμια, που βρίσκονται έξω από την ακτή της χερσονήσου Karaburun εντοπίστηκαν με τη βοήθεια των υποθαλάσσιων συσκευών ανίχνευσης, είναι πιθανώς μέρος του σκάφους Rosandra 8.000 τόνων. «Αυτή η ανακάλυψη είναι ενδιαφέρουσα για τους εμπειρογνώμονες της περιόδου να ρίξουν το φως στη μοίρα αυτού του ιταλικού σκάφους που βυθίστηκε σε μία εποχή που συνθηκολογούσε η Ιταλία στο πολεμικό μέτωπο», σχολίασαν μέλη της ερευνητικής αποστολής.
Η ομάδα διευθύνεται από το δρ Jeff Royal και το δρ Aurel Anastasi, προϊστάμενο του ιδρύματος της αλβανικής αρχαιολογίας.
Η αποστολή, που χρηματοδοτείται από το ναυτικό ίδρυμα της Key West, Φλώριδα, θα συνεχίσει να ανιχνεύει την αλβανική ακτή για ναυτικά λείψανα για δύο και πλέον μήνες. Μαζί με τους Αλβανούς αρχαιολόγους η ομάδα έχει βρει 18 συντρίμμια από την αρχαία, μεσαιωνική και σύγχρονη εποχή τα τελευταία τρία χρόνια.
«Ο τελικός στόχος αυτού του προγράμματος είναι να δημιουργηθεί ένα υποβρύχιο μουσείο κληρονομιάς πολιτισμού, ενδεχομένως στην περιοχή του Πόρτο Παλέρμο», είπαν οι ερευνητές. Το Πόρτο Παλέρμο βρίσκεται ανάμεσα σε Αυλώνα και Αγ. Σαράντα, δηλ. στις γεωγραφικές συντεταγμένες της Χιμάρας, στην ευθεία προέκταση κάστρου του 18 αιώνα του Αλή Πασά και θεωρείται ως μια από τις ελκυστικότερες θέσεις στο αλβανικό Riviera.


Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com--Θάνατος λαθρομετανάστη σε πλοίο προς την Ηγουμενίτσα


ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Ένας λαθρομετανάστης έχασε τη ζωή του όντας κρυμμένος σε φορτηγό που βρισκόταν σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα-Ηγουμενίτσα-Ανκόνα. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας ενημερώθηκε από το ναυτικό πράκτορα του "OLYMPIC CHAMPION" Ν.Χανιών 29, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Πάτρα προς Ηγουμενίτσα, με τελικό προορισμό την Ανκώνα Ιταλίας, για τον εντοπισμό, από το πλήρωμα του πλοίου, τεσσάρων παράνομων μεταναστών, που βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στη δεξαμενή καυσίμου (ρεζερβουάρ) φορτηγού οχήματος. Ένας εξ αυτών είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν αντιδρούσε σε εξωτερικά ερεθίσματα. Το OLYMPIC CHAMPION κατέπλευσε στην Ηγουμενίτσα στις 22.30 και ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο τοπικό Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι υπόλοιποι τρεις μετανάστες υποβλήθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψε ότι δεν αντιμετώπιζαν πρόβλημα υγείας.
Στελέχη του Λιμεναρχείου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 45χρονο οδηγό του οχήματος, το οποίο κατασχέθηκε, ενώ, τόσο ο οδηγός όσο και οι τρεις παράνομοι μετανάστες, θα προσαχθούν, με τον εις βάρος τους φάκελο δικογραφίας, ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας, κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Sexy World Cup Babes (Photos)



Μπορεί το θέαμα που προσφέρουν οι ομάδες στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής να μην εντυπωσιάζει μέχρι τώρα, το ίδιο όμως δεν συμβαίνει και στις εξέδρες, όπου οι όμορφες παρουσίες τραβούν την προσοχή των κάμεραμεν και φωτογράφων!


Διαβαστε Περισσοτερα...

ΟΤΟ

Διαβαστε Περισσοτερα...

ΓΙΑΤΙ ρε δεν μπορείτε να δουλεύετε και μετά τα 70;;;;

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Leonardo da Carpenter (really awesome)




Διαβαστε Περισσοτερα...

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΛΗ-ΜΠΑΜΠΑ
   

    Είχε ΜΟΝΟ 40 ΚΛΕΦΤΕΣ  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τυχαίο ?? Δεν νομίζω ! ! !


Β Ο Σ Κ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ                                                                                11   ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Γ Κ Ε Ρ Ε Κ Ο Υ                                                                                             8   ΓΡΑΜΜΑΤΑ

( Μένουν  στον  δήμο )   Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α Σ                                                       8   ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ο Τόλης  χρωστάει  5 εκατομμύρια  και  ( τα  τρία  του ) που  θα  δώσει     8


Όλο  μαζί   11888 .  Τυχαίο  ??  Δεν  νομίζω ! ! !

Διαβαστε Περισσοτερα...

Σήμα κινδύνου απο τα κανάλια για τον ειδικό φόρο 20% στην ΤV



TV__1_1

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν τα ελληνικά κανάλια που θέτουν θέμα επιβίωσης σε περιόδους οικονομικής κρίσης, 18 ημέρες πριν από την έναρξη ισχύος του νόμου που επαναφέρει τον ειδικό φόρο (20%) επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων που δεν θα αποφέρει στο δημόσιο ιδιαίτερα μεγάλο ποσό.

Με την υποστήριξη των «αδελφών» καναλιών των χωρών της Ε.Ε. και υπό την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Ενωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών (ACT) στην οποία συμμετέχει η Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε., οι διευθύνοντες σύμβουλοι των τηλεοπτικών σταθμών -μελών της ACT- καλούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να εξετάσει τη νομιμότητα των μέτρων βάσει του ευρωπαϊκού δικαίου.
Τα κανάλια θα προσφύγουν άμεσα στην Κομισιόν προκειμένου να την ενημερώσουν ότι η αγορά θα επιβαρύνεται με 64,5% φόρο (ήδη καταβάλλεται ΦΠΑ 23% και πρόσθετο αγγελιόσημο 21,5% υπέρ των Ταμείων των δημοσιογράφων), ενώ αν προστεθεί το 20%, θα μειωθούν τα έσοδα των καναλιών περισσότερο απ' ό,τι σε οποιοδήποτε άλλο κράτος της Ευρώπης.
Στο διεκδικητικό πλαίσιο οι σταθμοί εθνικής εμβέλειας (Mega, ANT1, Alpha, Alter, Star, ΣΚΑΙ, TV Μακεδονία) χαρακτηρίζουν τα μέτρα άκρως «αντιπαραγωγικά», καθώς θα «επιβαρύνουν περισσότερο την τηλεοπτική βιομηχανία και θα μειώσουν την πιθανότητα ταχείας ανάκαμψης της τηλεοπτικής αγοράς μετά την κρίση του 2009». Παράλληλα είναι πιθανό να θέσουν και επίσημα θέμα μείωσης του αγγελιόσημου (έως και κατά 50%) και αναμόρφωση της νομοθεσίας που δεσμεύει τις επιστροφές (Year End Bonus) έως το 9,9% του διαφημιστικού τζίρου.
Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της ACT, Ross Biggam «η επιβολή φόρου στα έσοδα των σταθμών είναι αντιπαραγωγικό μέτρο και πιθανότατα αντίθετο προς το ευρωπαϊκό δίκαιο». Ο ίδιος δηλώνει ότι η «Ελλάδα θα είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης που θα έχει έναν τέτοιο φόρο κι αυτό μπορεί να πείσει τους διαφημιζόμενους διεθνώς να ξοδέψουν αλλού τα χρήματά τους, αλλά και να αποτρέψει τους διεθνείς τηλεοπτικούς ομίλους από τυχόν επενδύσεις στην ελληνική αγορά».

πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ (της Σόνιας Χαϊμαντά)




Διαβαστε Περισσοτερα...

Και νέο χτύπημα στον σεξοτουρισμό. Συνελήφθησαν τρία "κουνελάκια".




Σκληρά χτυπήματα και απανωτά δίνει το τμήμα Ηθών της Ασφάλειας Αττικής στα κυκλώματα της πορνείας με κοπέλες που κάνουν "city tour". Μόλις την περασμένη εβδομάδα κατάφεραν να παγιδεύσουν και να συλλάβουν τρία κοριτσάκια από το ανατολικό μπλοκ που πουλούσαν την πραμάτεια τους μέσω ίντερνετ. Προσοχή σε όσους επισκέπτονται τέτοιου είδους κοπελίτσες στα κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας. Το "city tour" έχει γίνει πλέον...
επικίνδυνο σπορ. Μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως.


Διαβαστε Περισσοτερα...

Η κρίση κρίση και τα πρόστιμα πρόστιμα...




Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"


"Χωρίς παιδεία διατρέχουμε τον τρομερό και θανατηφόρο κίνδυνο να παίρνουμε τους μορφωμένους στα σοβαρά"
GILBERT KEITH CHESTERTONE (Βρετανός συγγραφέας)

"Είμαι τελείως αγράμματος αλλά διαβάζω πολύ"
J.D. SALINGER (Aμερικανός λογοτέχνης)



"Ο καλός ο δάσκαλος δεν δίνει στους μαθητές απαντήσεις για να τις θυμούνται. Δίνει προβλήματα να λύνουν"
ROGER LEWIN (Βρετανός ανθρωπολόγος)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Γίνε ειδικός στη μπύρα σε 10 λεπτά


Γίνε ειδικός  στη μπύρα, σε 10 λεπτά Θα σας κάνω ειδικούς στη μπύρα σε 10 μόνο λεπτά. Αλήθεια! Παρότι η μπύρα είναι ένα από τα πιο παλιά και περίπλοκα θέματα σε ολόκληρο τον τομέα των τροφίμων και ποτών, όταν διαβάσετε το άρθρο αυτό θα έχετε εξοικειωθεί με τη μπύρα, θα έχετε επιλέξει τον αγαπημένο σας τύπο μπύρας και θα μπορείτε να κάνετε επιτυχημένους συνδυασμούς μπύρας με φαγητό.
Έχουμε όμως διανύσει τα πρώτα δεκαπέντε δευτερόλεπτα ήδη, οπότε ας ξεκινήσουμε.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ

Διαβαστε Περισσοτερα...

Αποσυγκάλυψη: Τυπώθηκαν τα νέα χαρτονομίσματα δραχμών. Δείτε τα!




Δεν τυπώνουμε λέει δραχμές. Κι όμως! Τα νέα χαρτονομίσματα είναι ήδη τυπωμένα και μεις δεν θα το κρατήσουμε άλλο κρυφό !
Σας τα παρουσιάζουμε ! Δείτε τα:





Βλέπω ότι δεν τυπώθηκαν απλώς, αλλά τυπώθηκαν ως υποτιμημένα.

Για να μην πω χωρίς αξία...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Τυχαίο? .. Δε νομίζω ..!!..


Υπολογίζεται ότι 1 νέος που τελειώνει σήμερα το σχολείο στα 18, με το νέο συνταξιοδοτικό θα πάρει σύνταξη στα 88.

Όλο μαζί 11888.

Τυχαίο? .. Δε νομίζω ..!!..

Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com---Παρουσιάστηκε η νέα τουριστική καμπάνια 'You in Greece' από τον Π. Γερουλάνο

ΑΘΗΝΑ. Τη νέα επικοινωνιακή τουριστική καμπάνια της Ελλάδας, με τίτλο You in Greece, παρουσίασε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Τρίτη.

Μακροπρόθεσμος στόχος, όπως είπε ο υπουργός, η μετάβαση της Ελλάδας από το μοντέλο ήλιος και θάλασσα, στην Ελλάδα των εμπειριών και της πολυποικιλότητας.

Το you in greece είναι μία ενισχυτική συμμετοχική δραστηριότητα για τον ελληνικό τουρισμό η οποία στηρίζεται στην καταγραφή και διαδικτυακή αναμετάδοση των προσωπικών εμπειριών των επισκεπτών στη χώρα μας. Στον Ελληνα πολίτη δεν κόστισε τίποτα, όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο υπουργός, ωστόσο τα οφέλη θα είναι πολλαπλασιαστικά σε βάθος χρόνου. Πρεσβευτές της διάδοσης του you in greece είναι τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης you tube, Facebook, twitter κλπ, ενώ στην αλυσίδα διάδοσης του προστίθενται οι ευρωβουλευτές, τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό, πρεσβείες, απόδημος ελληνισμός κλπ.

Η εν λόγω επικοινωνιακή πρωτοβουλία του υπουργείου έρχεται και ως απάντηση στην αρνητική δημοσιότητα που υφίστατο η Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα, μέσω εικόνων αλλά και αρνητικών δημοσιευμάτων. Στο σημείο αυτό ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε ότι το ΥΠΠΟΤ προχωρά σε σταδιακή αποπληρωμή των χρεών στα ΜΜΕ του εξωτερικού σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Ανταγωνιστικότητας. (ΑΠΕ)


Διαβαστε Περισσοτερα...

http://www.enimerosi.com---Ο Φιδέλ για την ισραηλινή επίθεση στη φλοτίλα της ελευθερίας

castro.-112ΑΒΑΝΑ.Την Τρίτη, στις 8 Ιουνίου, έγραψα το μεσημέρι την άποψή μου «Στα πρόθυρα της τραγωδίας». Αργότερα παρακολούθησα το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Ράντυ Αλόνσο «Στρογγυλό Τραπέζι», που συνήθως μεταδίδεται στις 6.30 το απόγευμα.
Εκείνη την ημέρα, εξαιρετικοί και υψηλής εκτίμησης Κουβανοί διανοούμενοι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα απάντησαν στις συγκεκριμένες ερωτήσεις του συντονιστή με γλαφυρές λέξεις που έδειξαν μεγάλο σεβασμό για τις απόψεις μου, όμως δεν θεώρησαν πως υπήρχε κάποιος λόγος για το Ιράν να απορρίψει την πιθανή απόφαση - ήδη γνωστή - που θα υιοθετούσε το Συμβούλιο Ασφαλείας στη Νέα Υόρκη το πρωί της 9ης Ιουνίου, αναμφίβολα συντεταγμένη από τους ηγέτες των πέντε δυνάμεων με δικαίωμα βέτο. Δηλαδή των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Ρωσίας και της Κίνας. Εκείνη τη στιγμή είπα σε κάποιους δικούς μου ανθρώπους που μου κρατούν συντροφιά - «Μετανιώνω τόσο πολύ που δεν τελείωσα το άρθρο μου λέγοντας πόσο ήλπιζα να κάνω λάθος». Όμως ήταν πολύ αργά. Δεν μπορούσα να καθυστερήσω την αποστολή του στην ιστοσελίδα CubaDebate και στην εφημερίδα Γκράνμα.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Η πιο ξεκαρδιστική φάρσα όλων των εποχών


ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ!!!
Ο κόσμος θέλει να ξεφεύγει........
Δείτε τι του έκαναν

Πλάκα είχε!!!!!!!!




Διαβαστε Περισσοτερα...

Φυσίξτε και εσείς τη Βουβουζέλα...

Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

Φυσίξτε και εσείς τη Βουβουζέλα...

Αν είστε κολλημένοι με τις βουβουζέλες και ο ήχος της δε σας πειράζει κάντε κλίκ στο διαβάστε περισσότερα και δώστε του να καταλάβει...



Διαβαστε Περισσοτερα...

Απόψε στην Ιόνιο Ακαδημία - Jazz Concert


Απόψε στις 9μμ στην Ιόνιο Ακαδημία,

Loizos Pafitis Jazz guitar trio

Διαβαστε Περισσοτερα...

Παράξενα φανάρια (Photos)


Μερικές πόλεις του εξωτερικού αποφάσισαν να να δώσουν μια πιο χαρούμενη νότα στα συνηθισμένα, βαρετά φανάρια!



Διαβαστε Περισσοτερα...

Ανακαλύφθηκαν ψάρια με χέρια


Σπάνια και άγνωστα μέχρι σήμερα είδη ψαριών, κατάφεραν να φωτογραφίσουν πριν από έναν μήνα επιστήμονες του National Geographic στα ανοιχτά της Τασμανίας. Πρόκειται για ψάρια που διαθέτουν “χέρια” αντί για πτερύγια και δεν έχουν μελετηθεί ποτέ από την επιστήμη.


Υπάρχουν τουλάχιστον 14 τέτοια είδη ψαριών, αλλά τα εννιά βρίσκονται ήδη υπό άμεση απειλή εξαφάνισης! Η τελευταία φορά που ένα “ψάρι με χέρια” είχε εντοπιστεί ήταν το 1999 και από τότε κανείς δεν είχε ξανασυναντήσει κάτι ανάλογο.

Ανήκουν στην οικογένεια των Brachionichthyidae και το μήκος τους δεν ξεπερνάει τα 15 εκατοστά. Προτιμούν να “περπατούν” στον βυθό της θάλασσας παρά να κολυμπούν, ενώ οι επιστήμονες πιστεύουν πως “Είναι πιθανό πενήντα εκατομμύρια χρόνια πριν, τέτοια ψάρια να “περπατούσαν” στους ωκεανούς όλου του κόσμου, αλλά τώρα πια υπάρχουν μόνο στα ανοικτά της Ανατολικής και της Νότιας Αυστραλίας”.

Το “ροζ ψάρι με χέρια” που φωτογράφισε πρόσφατα το National Geographic, αποτελεί ένα νέο είδος, εντελώς άγνωστο μέχρι σήμερα. Περισσότερες φωτογραφίες “ψαριών με χέρια” στο site του National Geographic.

Οπως αντιλαμβάνεστε, πολλά από τα ψάρια- τέρατα που κατά καιρούς εμφανίζονται σε βίντεο και φωτογραφίες, και συχνά θεωρούνται “εξωγήινης” προέλευσης”, είναι μάλλον άγνωστα είδη που η επιστήμη δεν έχει ακόμη καταφέρει να καταγράψει!


Διαβαστε Περισσοτερα...

Οταν ο εφησυχασμός της επιτυχίας οδηγεί σε καταστροφές


Αρθρο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
Του ROBERT J. SAMUELSON

Πριν από τη διαρροή πετρελαίου στην πλατφόρμα της ΒΡ, η άντληση πετρελαίου σε μεγάλο βάθος αποτελούσε τεχνολογικό θρίαμβο.

Περί το 80% της πρόσφατης παραγωγής πετρελαίου στον Κόλπο του Μεξικού προέρχεται από επιχειρήσεις μεγάλου βάθους, που ορίζεται ως βάθος μεγαλύτερο των 1.000 ποδιών (300 μέτρων). Το αντίστοιχο ποσοστό το 1996 ήταν μόλις 20%. Το σύστημα της πιλοτής με σταθερούς πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου αντικατέστησε το σύστημα πλωτής πλατφόρμας. Διατηρεί τη θέση της χάρη σε ένα σύστημα εντοπισμού γεωγραφικού στίγματος και στους ενσωματωμένους κινητήρες που το επαναφέρουν στη θέση του αν ο δορυφόρος αντιληφθεί μετατόπισή του

Στο σύστημα συνεισφέρει, άλλωστε, η τεχνολογική εξέλιξη της σεισμολογίας και της ρομποτικής υποβρυχίων. Το σύστημα της ΒΡ αντλούσε πετρέλαιο σε περίπου 5.000 πόδια όταν άλλα έφθαναν στα 10.000 πόδια. Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Πετρελαίου δηλώνει πως από το 1947 οι πετρελαϊκές εταιρείες έχουν αντλήσει περί τα 16,5 δισ. βαρέλια πετρελαίου από περίπου 42.000 πηγάδια στον Κόλπο του Μεξικού. Οι διαρροές έφθασαν συνολικά τα 176.000 βαρέλια από το 1969 μέχρι το 2007. Μια φυσιολογική χρονιά η διαρροή δεν ξεπερνούσε τις λίγες εκατοντάδες βαρέλια. Τελευταία, όμως, η παραγωγή έχει φθάσει περί τα 1,6 εκατ. βαρέλια την ημέρα.

Η ευθύνη για τη φοβερή καταστροφή επιρρίπτεται στις περικοπές κόστους στις οποίες έχει προβεί η ΒΡ, την αμέλεια των εταιρειών που ανέλαβαν να διαχειριστούν το σύστημα της πιλοτής και τη χαλαρή αντιμετώπιση των ρυθμιστικών αρχών.

Ο πρόεδρος Ομπάμα συνέστησε επιτροπή που ανέλαβε να διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος, ενώ το υπουργείο Δικαιοσύνης διεξάγει ανακρίσεις. Η οξεία αντίθεση, όμως, ανάμεσα στο μέγεθος της καταστροφής και την ασφάλεια που υπήρχε μέχρι προσφάτως, μας υποδεικνύει να εξετάσουμε μια άλλη πιθανότητα: μήπως η επιτυχία της άντλησης πετρελαίου σε ανοικτή θάλασσα οδήγησε στο ατύχημα επειδή είχε εμπνεύσει υπερβολική σιγουριά.

Το ίδιο ισχύει για άλλα μείζονα προβλήματα, όπως για τη χρηματοπιστωτική κρίση. Δεν ήταν η εγγενής πολυπλοκότητα των στεγαστικών δανείων μειωμένης εξασφάλισης ούτε των ενυπόθηκων τιτλοποιήσεων που προκάλεσαν την κρίση. Ηταν η προθυμία των υποτιθέμενων ενημερωμένων επενδυτών να διατηρούν τέτοια αξιόγραφα ενώ αγνοούσαν την πολυπλοκότητά τους και τους κινδύνους που αυτά εγκυμονούσαν. Η συμπεριφορά τους ήταν κατανοητή τότε, καθώς η οικονομία δεν φαινόταν επισφαλής και ο πληθωρισμός είχε τιθασευτεί. Από το 1982 είχαν μεσολαβήσει μόνο δύο συγκριτικά ήπιες υφέσεις, το 1990-91 και το 2001. Οι οικονομολόγοι μιλούσαν για μια παρατεταμένη περίοδο ήπιων κινδύνων. Οι αγορές μετοχών, ομολόγων και συναλλάγματος ήταν λιγότερο ευμετάβλητες και οι καθημερινές μεταβολές των τιμών μικρότερες.

Δεδομένου, όμως, ότι η οικονομία και οι αγορές εγκυμονούσαν λιγότερους κινδύνους, οι χρηματιστές και οι επενδυτές ένιωθαν ότι μπορούσαν να αναλαμβάνουν μεγαλύτερους κινδύνους για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Το έκαναν και κατέστησαν τις αγορές και τις οικονομίες ευάλωτες.

Κάτι ανάλογο έγινε και με το σκάνδαλο της Toyota. Ελάχιστες αυτοκινητοβιομηχανίες είχαν τόσο καλή φήμη. Στις δημοσκοπήσεις η Toyota εμφανιζόταν πάντα ως πλέον αξιόπιστη. Η επιτυχία της αυτή εξηγεί το πώς επέδειξε τόση ολιγωρία όταν εμφανίστηκαν προβλήματα.

Η επικρατούσα αντίληψη για τη διαρροή πετρελαίου είναι πως μπορούσε να έχει αποφευχθεί, ότι οφείλεται δηλαδή σε ανθρώπινο λάθος. Υπάρχει ένας μοιραίος κύκλος στις συμφορές μας, ή τουλάχιστον σε κάποιες από αυτές. Η επιτυχία καλλιεργεί την αμέλεια. Αναλαμβάνουμε μεγαλύτερους κινδύνους όταν δεν πιστεύουμε πως αναλαμβάνουμε κινδύνους.

Η χρηματοπιστωτική κρίση δεν οφείλεται τόσο στην απουσία ρυθμίσεων, αλλά στο ότι οι ρυθμιστικές αρχές δεν αντιλαμβάνονταν τους κινδύνους. Είναι στην ανθρώπινη φύση να χαλαρώνει μετά την επιτυχία. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να συνειδητοποιήσουμε αυτήν την τάση μας, χωρίς να υποκύψουμε σε αυτήν.

Διαβαστε Περισσοτερα...

Γιατί ρε μας φτύνετε?


Γράφει ο ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ

Έβλεπα σε επανάληψη τον Χρόνη Μίσσιο στη ΝΕΤ στην εκπομπή της Κατρίτση. Ογδόντα χρονών πια ο Χρόνης και το μυαλό του έβγαζε φωτιές. Ζήλεψα τη δυάγειά του, ζήλεψα την ηρεμία στο πρόσωπό του, ζήλεψα και την όμορφη «γωνιά» που ζει. Ένας άνθρωπος που έζησε τα περισσότερά του χρόνια στις φυλακές και στις εξορίες προέτρεπε τους έλληνες σε αγώνες και πάλη.

Σε μια στιγμή, σα να έσπασε, σα να εξοργίσθηκε, είπε: «Γιατί ρε σεις φτύνετε αυτό το λαό;» Σε πρώτο πρόσωπο. Σαν άνδρας ζήτησε να μάθει το γιατί.

Ένας αγωνιστής που «ξόδεψε» τη ζωή του για τα πιστεύω του σε έναν απολογισμό, στο λυκόφως πια της ζωής του, δίπλα στο γεράνι του (δεν ξέρω αν είχε και κλειδί από κάτω), ακόμη αναρωτιέται, ακόμη δεν μπορεί να καταλάβει… Και ποιος μπορεί εκτός από «αυτούς»;

«ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΦΤΥΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ;»

Γιατί ρε σεις μας κάνετε να ντρεπόμαστε; Είμαστε ένας λαός, που από την αρχή της ιστορίας μας δεν έχουμε πάψει να αγωνιζόμαστε, να θυσιαζόμαστε για την ελευθερία μας. Ατέλειωτοι αγώνες, αμέτρητες θυσίες …Γιατί;

Αντί να ντρέπονται οι Γερμανοί που αιματοκύλισαν τον κόσμο δυο φορές. Αντί να το βουλώνουν όλοι οι βορειοευρωπαίοι που δεν άφησαν ποτέ τον …καναπέ τους. Αντί να ντρέπονται οι Αμερικάνοι για τα χάλια που μας οδήγησαν … Ντρεπόμαστε εμείς να πούμε ότι είμαστε Έλληνες!!! Μας φτάσατε στο σημείο να συγχέεται ο ελληνισμός με την κλεψιά, το λάδωμα και τη ρεμούλα.

Ε! λοιπόν δε μας αξίζει αυτή η αντιμετώπιση.
Δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σας.
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΤΥΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ;


Διαβαστε Περισσοτερα...

"Επίγεια σοφία"


«Μοναξιά είναι να έχεις πολλά να δώσεις και να μην υπάρχει κανείς να τα πάρει».
ΧΡΟΝΗΣ ΜΙΣΣΙΟΣ (Συγγραφέας)

"Κυνικός είναι αυτός που ενω ξέρει την τιμή των πάντων δεν γνωρίζει την αξία για τίποτα"
OSCAR WILDE (Ιρλανδός θεατρικός συγγραφέας)

"Αν τρως ψωμί χωρίς ελπίδα και πάλι αργοπεθαίνεις από πείνα"
PEARL BUCK (Aμερικανίδα συγγραφέας)

Διαβαστε Περισσοτερα...

Ευρωπαικο Χιουμορ...

Διαβαστε Περισσοτερα...

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

http://www.enimerosi.com--Στα ερείπια τα Εξαμίλια


ksamilia1

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΑΤΗΣ

ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ. Εδώ και αρκετές μέρες οι μπουλντόζες και άλλα μηχανήματα οργώνουν στην κυριολεξία την παραθαλάσσια κωμόπολη των Εξαμιλίων στο νομό των Αγ.Σαράντα. Το επίσημο κράτος, μέσω της Πολεοδομικής Αστυνομίας, αυτή τη φορά έβαλε στο στόχαστρο τις παράνομες οικοδομές στα νότια παράλια της χώρας. Η παρέμβαση ξεκίνησε απ΄τα Εξαμίλια. (Ακολουθεί αναλυτικό ρεπορτάζ και περισσότερες φωτογραφίες) .

Ως τώρα έχουν καταστραφεί με μπουλντόζες και άλλα βαριά μηχανήματα πάνω από 310 οικοδομές, κατοικίες,ξενοδοχιακές μονάδες,καφετέριες κλπ. Η μανία των αρμοδίων δεν σταμάτησε ούτε όταν γυναικόπαιδα έβγαιναν κατατρομαγμένα απ΄τα σπίτια τους που τα σφυροκοπούσαν οι σφύρες και τα τετραπίλιαρα. Οι περισσότερες κατασκευές ήταν μερικών ορόφων,αρκετές λειτουργούσαν ως κατοικίες,άλλες ως ξενοδοχεία.Μερικές ήταν στη φάση του μπετού και των γιαπιών.Αντικείμενο της παρέμβασης αυτής έγιναν οι οικοδομές που κατασκευάστηκαν μετά το 2006.

ksamilia2

Ως σ΄αυτή
την προθεσμία το αλβανικό κοινοβούλιο είχε ψηφίσει νόμο για την νομιμοποίηση των αυθαιρέτων.Οι αρμόδιες υπηρεσίες πραγματοποίησαν τότε αεροφωτογράφιση και κατέγραψαν την όλη κατάσταση.Μετά το 2006 θεώρησε παράνομη και κατεδαφιστιαία κάθε είδους κατασκευή. Αφού προειδοποίησε αρκετές φορές τους «δικαιούχους» αυτών των οικοδομών άρχισε να καθαρίζει την παραλία απ΄τα αυθαίρετα.
Μετά το 1991,στα Εξαμίλια είχαν κατέβει μερικές χιλιάδες απ΄τα πιο βόρεια τμήματα της χώρας.Πολλές φορές
υποκινούμενοι οι άνθρωποι αυτοί και από διάφορους πολιτικούς,άφηναν πίσω τις άγονες περιοχές τους και κατέβαιναν στην παραλία. ΄Αστεγοι και άνεργοι ασχολήθηκαν οι περισσότεροι με όλες τις δουλειές,νόμιμες και μαύρες. ΄Ενα μεγάλο μέρος ως λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.Η κάθοδός τους στην περιοχή των Εξαμιλίων όχι μόνον που άλλαξε τη δημογραφική κατάσταση,δημιούργησε ταυτόχρονα και πολλά κοινωνικά προβλήματα,ως και την καταστροφή των ελαιώνων και
γενικότερα του περιβάλλοντος. Το τμήμα αυτό ήταν απ΄τα καλύτερα για την ανάπτυξη του τουρισμού απέναντι απ΄την Κέρκυρα. Δυστυχώς όμως, η άναρχη δόμηση και το μπετό περιόρισαν πολύ τη δυνατότητα αυτή.Με την έγκριση του νόμου νομιμοποίησης αυθαιρέτων,αντί να κοπάσει το κύμα της υφαρπαγής των γαιών του δημοσίου,αυτό μεγάλωνε όλο και περισσότερο.Απ΄την άλλη πλευρά,η κυβέρνηση κάνει προσπάθειες για να επιστρέψει τις περιουσίες σε ακίνητα των πρώην ιδιοκτητών
που είχε δημεύσει το κομμουνιστικό σύστημα.Θα μπορούσε να αναπληρώσει ένα μέρος
και με οικόπεδα στην παραλιακή περιοχή.Τα αυθαίρετα όμως είχαν κατακλείσει τα
πάντα.Είναι αυτός κι ένας άλλος λόγος για την τόσο δυναμική παρέμβαση.
Η κατάσταση αυτή ήταν γνωστή
και δεν δημιουργήθηκε εντός μίας ημέρας.Πρώτος υπεύθυνος και φύλακας του
περιβάλλοντος και της τάξης είναι σύμφωνα με την ισχύουσα αλβανική νομοθεσία η
τοπική αυτοδιοίκηση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο δήμαρχος Εξαμιλίων με τις
υπηρεσίες του δήμου,όπως τη διεύθυνση πολεοδομίας,αστυνομίας κ.ά. Σιώπησαν οι
αρχές ή ακόμα και αμάρτησαν μερικές υπηρεσίες γιατί όπως καταγγέλουν οι
κάτοικοι δωροδοκήθηκαν.Δεν παρέμβηκε εγκαίρως η τοπική αυτοδιοίκηση για να
εμποδίσει τις παράνομες οικοδομές που φύτρωναν παντού σαν τα μανιτάρια στις
εκτάσεις του δημοσίου.Την ώρα που η Πολεοδομική Αστυνομία των Τιράνων παρέμβηκε
ο δήμαρχος Βεσέλ Κοτσίου, «εξαφανίστηκε» απ΄την περιοχή.Αγριεμένο το πλήθος τον
καταζητά για «εκδίκηση»,όπως υπεύθυνο τον κάνει και η αλβανική νομοθεσία για
την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε.
Η όλη επιχείρηση άρχισε από νωρίς στις 24 Μαϊου,παρουσία του ίδιου του Γενικού Διευθυντή της Πολεοδομικής
Αστυνομίας Γκέργκι Μπογιατζί. Τις δυνάμεις και τα μηχανήματα της χαλάστρας
συνόδευαν μεγάλος αριθμός αστυνομικών και δυνάμεων άμεσης δράσης που είχαν
κατέβει από τα Τίρανα και την περιφέρεια Αυλώνας.Σκηνές βίας,κλάματα και
ερείπια συνόδεψαν την επιχείρηση.Κατατρομαγμένα μωρά,γυναικόπεδα να ουρλιάζουν
και ο συνεχής θόρυβος των μηχανημάτων συμπλήρωναν την εικόνα της περιοχής.
ksamil_2΄Οποιος απ΄τους κατοίκους αντιστάθηκε ή προσπάθησε να εμποδίσει το έργο των μηχανημάτων βρέθηκε στα μποντρούμια της Αστυνομικής Διεύθυνσης των Αγ.Σαράντα.
Ο πόλεμος κατά των αυθαιρέτων θα συνεχιστεί σε όλη την παραλιακή γραμμή του Ιονίου.Σύμφωνα με διάφορες πηγές,εντός του χώρου που καλύπτει ο δήμος των Αγ.Σαράντα, οι παρεμβάσεις έχουν προγραμματιστεί μετά το Σεπτέμβριο,με τη λήξη της τουριστικής σεζόν. Σειρά
έχουν οι παραλίες της περιοχής Λουκόβου και Χειμάρας.Αυτή τη φορά η κεντρική εξουσία άρχισε να καθαρίζει την περιφέρεια απ΄τα αυθαίρετα και όχι τα μεγάλα αστικά κέντρα,όπως τις παραλίες του Δυραχίου ή ακόμα και τις πολλές παράνομες οικοδομές στις περιοχές της πρωτεύουσας και εντός της.
Τα παράλια της Αδριατικής έμειναν μακριά απ΄τη σκούπα της Πολεοδομικής Αστυνομίας.Αυτή τη φορά
αναστενάζουν τα παράλια του Ιονίου. Τα Εξαμίλια μοιάζουν περισσότερο με βομβαρδισμένο τοπίο.



Διαβαστε Περισσοτερα...
Bookmark and Share